Geplaatst: 15 mei 2023

Bij Van Looy Accountants zetten we in 2023 nog eens extra in op kwaliteit. Dit vinden wij niet enkel belangrijk naar onze klanten toe, maar ook voor onze medewerkers zelf. Klanten en elkaar succesvol maken, dat is waar het bij ons om blijft draaien.

En omdat we onze collega’s graag extra ondersteunen kunnen zij beroep doen op:

  • Interne workshops en opleidingen
  • Accountants Academy

Aangezien we veel belang hechten aan het leveren van mooie kwaliteit hebben we een bonussysteem gekoppeld aan het behalen van de kwaliteitsdoelstellingen.

Kwaliteitsvolle dienstverlening dankzij

Interne workshops en opleidingen

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen, volgen onze medewerkers regelmatig een interne opleiding en workshop. Afhankelijk van de taken van de dossierbeheerders, voorzien onze dossierverantwoordelijken een interne opleiding waarbij de algemene werkwijze nogmaals kort wordt toegelicht.

Ook maken we tijd voor een theoretische opfrissing als dat nodig is en workshops in kleinere groepen waarbij praktische vragen worden behandeld.

Van Looy Accountants-258
Online leerplatform:

Accountants Academy

Naast deze interne opleidingen heeft elke collega een login op Accountants Academy. Dat is een online leerplatform waar ze op ieder moment actuas en webinars kunnen volgen. Hiermee willen we onze medewerkers de mogelijkheid geven om zich verder te ontwikkelen en nieuwe dingen te blijven leren.

Dossierbeheerder | Van Looy Accountants Ekeren & Turnhout
Professionele en persoonlijke ontwikkeling via

ITAA-erkenning en training on-the-job

Wilt een werknemer een ITAA-erkenning? Dan voorzien wij als kantoor graag de nodige ondersteuning. Het behalen van deze erkenning is namelijk een belangrijke stap in de carrière van onze collega’s en bijgevolg ons kantoor.

Daarnaast leren we allemaal voortdurend bij dankzij training on-the-job. Zo kunnen we verder groeien in ons vakgebied en blijven ontwikkelen, ook op persoonlijk vlak. Want ook deze ontwikkeling vinden we enorm belangrijk. Wist je al trouwens dat we hiervoor werken met een kantoorcoach?

Van Looy Accountants-336
Van Looy Accountants-19 visual

Dus… waarom investeren we in onze werknemers?

Omdat we bij Van Looy Accountants veel belang hechten aan de kwaliteit en de (persoonlijke) ontwikkeling van onze medewerkers. Wij geloven dat dit de sleutel is tot het leveren van de beste service aan onze klanten en een fijne bedrijfscultuur.

Benieuwd hoe het er nog aan toe gaat bij ons? Lees dan snel verder.

Ontdek meer