Raadpleeg uw dossier online

Een goede en vlotte samenwerking met onze klanten is voor ons ontzettend belangrijk. Daarom investeerden we de voorbije jaren in slimme digitale tools en platformen, met tal van voordelen voor ons én voor u.

Zo kan u als klant online uw documenten aanleveren, uw dossier raadplegen en communiceren met uw persoonlijk team, en dat allemaal in een veilige digitale omgeving.

Anderzijds helpen de tools en platformen ons achter de schermen om duurzamer en efficiënter te werken. Onze papierberg wordt steeds kleiner, onze werkprocessen steeds sneller en onze dienstverlening steeds beter. Minder willen we u en onze andere klanten niet bieden. 

Van Looy Accountants-97
visual visual
Tools voor ondernemers

Onze digitale hulpmiddelen

Boekhouding | Van Looy Accountants Ekeren & Turnhout
silverfin-icon
Silverfin

Silverfin is onze rapporteringssoftware en helpt ons onze werking te automatiseren en optimaliseren. Uw kwartaalcijfers en budgetten zijn dankzij de realtime koppeling met onze boekhoudsoftware, steeds up-to-date en online te raadplegen. Vanuit de samenvatting zoomt u gemakkelijk in op details, zelfs tot op het niveau van de individuele facturen waarvan u de pdf-file kan bekijken in dit systeem.

Van Looy Accountants-479
clearfacts-icon
Clearfacts

Clearfacts is - in zijn eigen woorden - 'de snelweg tussen accountants en ondernemers'. Via dit digitaal platform levert u uw documenten aan, die op die manier zeer efficiënt worden verwerkt in het boekhoudpakket.  Bovendien beschikt u met Clearfacts over een beveiligd online archief dat u steeds op zak hebt via uw smartphone. Betalingen uitvoeren? Ook dat doet u in enkele klikken dankzij de integratie met de websites van alle grootbanken.

Van Looy Accountants

Klaar voor een digitale boekhouding?

Wilt u graag uw boekhouding digitaal kunnen aanleveren en raadplegen? Wij vertellen u graag meer en helpen u graag verder!