visual
visual

Accountants die onvoldoende tijd voor hun cliënteel hebben. 

Boekhouders die enkel contact opnemen wanneer iets betaald of ondertekend moet worden.

Om nog maar te zwijgen over onaangename verrassingen op belastingbrieven.

Het zijn enkele typische pijnpunten van onze sector. Maar niet van ons. Niet voor u. 

Wij kijken naar uw cijfers..

Zoals iedere goede boekhouder kijken wij naar uw cijfers en zijn wij altijd volledig op de hoogte van uw dossier. Maar daarnaast zorgen wij ook dat u zelf steeds op de hoogte bent.

Iedere 3 maanden ontvangt u van ons een op maat opgesteld overzicht met uw cijfers. Via deze kwartaalrapportages behoudt u steeds een actuele kijk op uw bedrijf en uw resultaten. Indien gewenst kan u ook altijd een afspraak maken om de rapportages in persoon te komen bespreken.

Digitale boekhouding | Van Looy Accountants Ekeren & Turnhout

..én naar uw toekomst..

Maar we kijken met de kwartaalrapportages niet enkel naar de voorbije 3 maanden. We kijken vooral ook vooruit.

Zo vindt u in uw rapportages niet alleen de resultaten van het kwartaal dat geweest is, maar ook het budget voor de kwartalen van de rest van het lopende boekjaar. Hoe kunnen we u anders proactief ondersteunen?

Daarnaast denken wij ook mee over veranderingen die u wilt doorvoeren of investeringen die u wilt doen. Zijn uw plannen haalbaar? Dan kijken wij hoe u deze het beste kan realiseren. Is de tijd nog niet rijp of overweegt u beter een andere optie? Dan zeggen we dat even goed. 

Eerlijk, realistisch en onderbouwd advies, dat is wat u van ons krijgt.

Van Looy Accountants-464

..en zorgen dat alles op tijd in orde is.

En dan zijn er nog de momenten van de waarheid. Uw btw-aangifte, vennootschapsbelasting, personenbelasting als bedrijfsleider,… U kan het allemaal aan ons toevertrouwen.

Terwijl vele boekhouders nog moeten racen tegen de klok, zorgen wij dat u al lang over de finish bent. Dankzij de kwartaalrapportages kunnen we sneller schakelen op het einde van het boekjaar en mist u nooit meer een deadline. 

Dat is uw sluitstuk. Dat is onze meerwaarde. Een dynamische aanpak waarmee u nooit voor verrassingen komt te staan.

Van Looy Accountants-6
Van Looy Accountants

Maak van onze meerwaarde ook úw meerwaarde

Overtuigd van de meerwaarde die wij u kunnen bieden? Of heeft u nog enkele vragen? Contacteer ons vrijblijvend, wij helpen u graag verder!