Je wordt met open armen ontvangen en ingewerkt

Hadden we tijdens je sollicitatie een klik? Dan bouwen we die klik zo snel mogelijk uit tot een band. Op je eerste werkdag maak je meteen kennis met al je collega’s en start je met een onboardingstraject op maat van je persoonlijke ervaring en achtergrond. Zo geraak je gaandeweg helemaal vertrouwd met onze aanpak.

Daarnaast leer je week na week iedereen beter kennen tijdens onze teamactiviteiten en gezellige middagpauzes. 

Onboarding bij boekhoudkantoor Van Looy Accountants Ekeren & Turnhout

Je krijgt ruimte voor professionele én persoonlijke ontwikkeling

Tijdens je onboarding neemt één van je collega’s je op sleeptouw. Deze ‘buddy’ maakt je wegwijs in de digitale tools waar we mee werken en staat – samen met de rest van het team – steeds klaar om al je vragen te beantwoorden.

Verder kan je ook rekenen op interne opleidingen en krijg je de kans om deel te nemen aan training- en infosessies van onze kantoorcoach. Deze sessies vinden meermaals per jaar plaats en focussen op zowel professionele als persoonlijke thema’s.

Vacatures dosierbeheerder | Van Looy Accountants Ekeren & Turnhout

Je geniet veel flexibiliteit en vrijheid

Bij Van Looy Accountants krijg je veel verantwoordelijkheden. Maar daar zetten we ook het nodige tegenover. Zo mag je bv. je werkdagen volledig zelf invullen. Een privé-afspraak tussendoor? Je kinderen gaan afzetten/halen? Een halve dag verlof? Zolang je ieder jaar je uren klopt, kan het allemaal.

Werken bij Van Looy Accountants Ekeren & Turnhout

Je wordt lid van een familiale en mensgerichte organisatie

We zouden geen people driven business zijn als we onze mensen niet centraal zetten. Je goed in je job én je vel voelen is bij ons een prioriteit.

We zorgen dan ook dat jij vanaf dag één een volwaardig lid bent van onze organisatie. Je kan voor alles bij iedereen terecht en staat op gelijke voet met al je collega’s, ongeacht jobtitel en takenpakket. Hiërarchie, daar geloven wij niet in.

Mensgericht boekhoudkantoor | Van Looy Accountants Ekeren & Turnhout

Je omarmt een klantgerichte en allround werkwijze.

“Klanten en elkaar succesvol maken”. Dat is één van de kernzinnen die we je meegeven en waar je meteen mee aan de slag gaat.

Zo pik je bij ons, ongeacht je ervaring, een klantgerichte werkwijze op waarin je van alle markten thuis leert zijn. Je verbetert je hard skills, scherpt je soft skills aan en combineert deze om voor iedere klant een meerwaarde te kunnen betekenen.

Jobs dossierverantwoordelijke | Van Looy Accountants Ekeren & Turnhout
Eindverantwoordelijke Jordy | Van Looy Accountants Ekeren & Turnhout visual

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je graag aan de slag met accountancy en fiscaliteit? 

Neem dan zeker een kijkje op onze vacaturepagina! 

Ontdek onze vacatures