Geplaatst: 7 februari 2024
visual
visual

Ontmoet onze collega Jordy en ontdek hoe zijn carrière bij Van Looy Accountants mooie wendingen nam doorheen de jaren.

Eerste job als junior dossierbeheerder

Jordy studeerde in de zomer van 2015 af na het volgen van de academische bachelor Accountancy-fiscaliteit. Na het behalen van zijn diploma maakte Jordy voor het eerst kennis met Van Looy Accountants. 

Het eerste sollicitatiegesprek was aangenaam en het werd meteen duidelijk welke toekomstmogelijkheden hier zouden kunnen liggen. De visie en het DNA van het kantoor lagen volledig binnen de verwachtingen. 

In oktober 2015 werd het contract getekend en mocht Jordy starten als dossierbeheerder.

Van Looy Accountants-330
visual
visual

Promotie naar dossierverantwoordelijke

Nog geen 15 maanden later, in januari 2017, kreeg Jordy het aanbod om dossierverantwoordelijke te worden. Ondanks dat dit vroeger dan verwacht kwam, greep Jordy deze kans met beide handen en heeft hij deze volledig benut. 

Na een tijdje werd het takenpakket van Jordy uitgebreid met een strategische pijler, waarin dossierverantwoordelijken zich kunnen engageren naast het dagelijkse werk. Voor Jordy was dit de digitalisatie en automatisatie binnen het kantoor: mee nadenken over hoe het moet worden aangepakt, het implementeren van tools, enzovoort.

Eindverantwoordelijke in Turnhout

Na de uitbreiding van Van Looy Accountants begin 2023, vond de opportuniteit plaats om eindverantwoordelijke te worden in het overgenomen kantoor in Turnhout. Samen met zijn collega Timothy werd Jordy eindverantwoordelijke in een team van 10 medewerkers. 

Naast deze nieuwe functie, was het ook de bedoeling het vertrouwde DNA van Van Looy Accountants te integreren in het kantoor van Turnhout.

Van Looy Accountants-337
visual
visual

Promotie nummer drie: kantoorverantwoordelijke

In november 2023 gebeurden er enkele verschuivingen binnen het team van het kantoor in Ekeren, waardoor Jordy de kans kreeg ook hier eindverantwoordelijke te worden. Daarnaast promoveerde hij naar kantoorverantwoordelijke in Turnhout!

visual

Doorgroeimogelijkheden bij Van Looy Accountants

Wat begon als een startersjob als dossierbeheerder meteen na zijn studies, werd voor Jordy een mooi traject met als huidige functie kantoorverantwoordelijke! 

Ben jij op ook op zoek naar een job waar er doorgroeimogelijkheden zijn? Neem zeker een kijkje bij onze openstaande vacatures en solliciteer eenvoudig online!

Bekijk onze openstaande vacatures