visual
visual

6,6 procent extra brutoloon of 15 dagen extra vakantie. Of een beetje van beide. Dat is de keuze die onze werknemers ieder jaar krijgen. Waar komt die keuze vandaan? Van de middagpauze die zij iedere werkdag doorbetaald krijgen.

We zijn één van de weinige bedrijven/kantoren die het doen; middagpauzes doorbetalen. Maar daar hebben we een goede reden voor. Hieronder vertellen we je graag wat die reden is.

Meer dan een stimulans of doorslaggevende factor

Als mensen horen dat wij onze middagpauzes doorbetalen, is de eerste reactie vaak dezelfde. “Amai, dat zou ik ook wel willen” of “daar zullen nogal sollicitanten op afkomen”.

Toegegeven, het staat mooi op onze vacatures. Maar geld of verloning alleen geven al lang niet meer de doorslag om voor een job te kiezen. Het is het totaalplaatje dat voor werknemers moet kloppen.

Waarom werken bij Van Looy Accountants Ekeren & Turnhout

Een puzzelstuk in het grotere geheel

Het is dan ook dat totaalplaatje waar we bij Van Looy Accountants op inzetten. En dat totaalplaatje draait om tevreden en gelukkige werknemers.

Daarom zetten we mensen op de eerste plaats binnen ons aanbod en onze aanpak. Dat doen we o.m. door te focussen op de work-life balance met flexuren en thuiswerk, alsook door te werken met een kantoorcoach en... door de middagpauzes door te betalen.

Tijdens de middagpauze een praatje slaan met je collega’s over wat je plannen voor het komende weekend zijn, en hiervoor doorbetaald worden – geweldig toch? Het zijn allemaal puzzelstukjes in het grotere geheel.

Van Looy Accountants-450
visual
visual

Voordelen van tevreden en gelukkige werknemers

En dat grotere geheel heeft zijn waarde al bewezen. Onze mensen geven zelf aan dat ze tevreden en gelukkig zijn bij Van Looy Accountants, iets wat we ook zien in de samenstelling van ons team en in onze werking.

Zo hebben we een uitstekende werkcultuur en groepssfeer en is ons kantoor de voorbije jaren alleen maar gegroeid. Daarnaast zijn onze mensen ook betrokken, productief en geëngageerd, eigenschappen die vaak ontbreken bij werknemers die niet 100% achter hun job staan.

De tevredenheid en het geluk van onze mensen draagt ook over op onze klanten. Ook zij merken duidelijk het effect van onze betrokken werknemers en hebben een positieve ervaring met ons kantoor, wat ook wordt bevestigd in onze retentiegraad. 

Van Looy Accountants - collega (2) visual

Dus... waarom betalen we onze middagpauzes door?

Omdat tevreden & gelukkige werknemers van goudwaarde zijn én omdat het organiseren van een aangename werkomgeving met een mooie work-life balans één van onze hoofddoelen is. We doen dan ook graag dat beetje extra om hen zo tevreden en gelukkig mogelijk te maken.

Benieuwd hoe het er nog aan toe gaat bij ons? Lees dan snel even verder

Ontdek meer